Wat is Wink?

Wink.be is de enige 100% online Belgische supermarkt : de versheid en de producten van je vertrouwde supermarkt biedt, maar dan op het internet. Je winkelt online wanneer het jou past en in een recordtijd, en je kan je boodschappen ontvangen zoals jou het beste past: je komt ze zelf afhalen in een drive-in of in een ahfaalpunt of kies voor een thuislevering dezelfde avond. Weg is de overvolle supermarket, geen wachtrijen meer aan de kassa… kortom geen tijdverlies meer!
Wink : de snelste boodschappen van België!

Maak je het leven makkelijk, Wink tijd voor jezelf.

Heb je een gezin met kinderen, dan win je met Wink wekelijks al gauw 4 uur tijd. En dus: een pak quality time die je kan spenderen zoals jij dat wilt. Gedaan dus met de sleur en het tijdverlies in de supermarkt. Voortaan ben je baas of je over je eigen tijd.

Kijk naar onze video hieronder en ontdek in de coulissen de voorbereiding van de boodschappen:

videoplayer-300x150

Wink, jouw e-supermarkt in alle vertrouwen

  • 100% gratis voorbereiding, zonder minimumbedrag
  • Geen enkel ontbrekend product in je bestelling
  • 8.000 producten van jouw favoriete merken
  • Versheid gegarandeerd : tevreden of terugbetaald
  • Aantrekkelijke promoties als beloning voor je trouw

... aan dezelfde prijzen

Op wink.be winkel je aan dezelfde prijzen die gewone supermarkten aanrekenen. Straffer nog: je betaalt geen cent extra voor de service en de snelheid. Naast een enorme tijdswinst doe je dus een extra voordeel van ongeveer 5€ ten opzichte van andere online supermarkten.

... met een persoonlijke service

Onze Wink-medewerkers staan altijd voor je klaar. Een vraag, een speciale wens? Onze medewerkers helpen je met de glimlach, aan de drive-in of per telefoon.

… en gegarandeerde versheid!

We begrijpen dat je veel belang hecht aan de versheid van de producten die je bestelt. Vandaar dat we je altijd superverse producten aanbieden van de hoogste kwaliteit. Je tevredenheid is onze eerste bezorgdheid. Ons versheidscharter is jouw garantie op kwaliteit.